Areumdawun Geodaeege / To the Beautiful You başlıyor..


Eminim benim gibi birçoğunuzun çok severek izlediği Hanazakari no Kimitachi e nam-ı diğer Hana Kimi 'nin kore versiyonu ekranlara gelmez üzere. 16 bölüm olarak 15 Ağustos'tan itibaren SBS de yayınlanacak olan dizinin başrollerini Sulli(fx), Minho(shinee) ve Lee Hyun Woo paylaşıyor.
Bildiğiniz gibi bu diziye en çok katkı sağlayacak yapımcı şirket sm ent. olacak.Tabi oyuncuların bazıları da o şirketten hatta sm in yeni çıkardığı Exo(m ve k)grubundan bile elemanları izleyebileceğiz.Ama kimin kim olduğu konusunda hala bir netlik yok.Artık onu da diziyi izlerken öğrenmiş olacağız.Bu diziyle ilgili aslında önceden bir tanıtım yazısı yazmıştık .Ona binayen acaba Min ho oyunculuk konusunda yüzümü kara çıkartacak mı merakla bekliyorum. Açıkçası mizuki rolünü Sulli'nin oynamasına sevindim çünkü zaten küçüklükten beri oyunculuk yapıyor kendisi.Ve umarım bu uyarlama olan dizinin akıbeti de Playful Kiss gibi olmaz.
Yeniden hana kimideki karakterleri Masao'yu , Oscar'ı haleliyi ,Sekime'yi, Kagurazaka'yı ve nicesini görebileceğim için heycanlıyım. Tabi bu bir uyarlama olduğu için Korelilerin performansına göre değişecek benzerlikler.Bakalım şu ana kadar izlediğim en eğlenceli diziyi(hana kimi) bana anımsatabilecek mi?Kim bilir belki de unutturur:)
.....Nakatsuu.....
Tabi bu bizim bildiğimiz hana kimiyse yan karakterler de çok önemli işte bir kaç yakışıklı; Seo Jun Young as Ha Seung-ri (Minami Nanba)
Yoo Min Kyu as Young-man (Megumi Tennoji)
Kim Ian as Na Chul Soo (Oscar M. Himejima)
Hwang Kwang-hee as Song Jong Min (Senri Nakao)
Kang Ha Neul as Min Hyeon-jae (Makoto Kagurazaka)
Julien Kang as Daniel Goo (Shizuki Claude Ashiya)

0 Response to Areumdawun Geodaeege / To the Beautiful You başlıyor..

Yorum Gönder