HİMONO ONNAMIZ GERİ DÖNDÜ !!!






Sıkıcı giden yaz tatiline birebir! Hiçbir yan etkisi olmayan mükemmel bir ilaç, Japonya’dan bizlere ayağımıza kadar geliyor.Ayrıca bu mükemmel ilacı temin etmek hiç de zor değil :D bir bilgisayar ve bir internetinizin olması yeterli .Eğer bunlara sahipseniz hemen bilgisayar başına geçin ve sıkıntı katsayınız artmadan ona müdahale edin. Sıkıntının başlangıç evresinde olanlar için günde bir bölüm yeterliyken ,sıkıntının yavaş yavaş bütün vücudu sarmaya başladığı vakalarda ise iki üç bölümden aşağısı kurtarmaz.Ayrıca unutmadan söyleyelim bu ilaç biraz bağımlılık yapabilir..dikkatli olun !!!
Lafı çok uzatmadan konuya gelelim (gerçi uzadı uzayacağı kadar ama beterin beteri vardır.)
Sanırım hepiniz bir diziden bahsettiğimizi anladınız...En manyak Japon dizilerinden olan(bizim için ayrı bir önemi var.D) Hotaru no hikari (bir ateş böceği parıltısı) devam niteliğinde olan 2.sezonuyla geri döndü.Kadro biraz değişti ama ana karakterlerimizden hotaru ablamız nam-ı diğer himono onnamız ve sevgili müdürümüz(buchou) bizi yalnız bırakmadı.
Bir de eklenen karakterler arasında çoğunuzun atashinchi no danshi (evimin erkekleri) adlı diziden tanıyacağınız şeker oğlanımız Mukai Osamu ♥ var.
işte ana kadro bu gelelim konusuna....
Hotaru’nun parıltısı tıpkı bir ateş böceğinin parıltısı gibi kesintilidir çünkü Hotaru iş yerindeyken pırıl pırıl parlayan mükemmel bir çalışan fakat eve geldiğinde ise pasaklı ve vurdumduymaz bir kızdır.(nekadar da bize benziyor:D)bunu bilen ise Hotaru’yla aynı evde kalan buchou (hotarunun sevgilisi aynı zamanda şirketteki müdürü) ve geçen sezondan kalan şirketteki iki arkadaşıdır.Dizimiz ise temel olarak aynı evde yaşayan Hotaru ve Bucou’nun (pasaklı ve titizin )aşkları ve Hotaru’nun acayip davranışlarını konu alan matrak bir Japon dramasıdır.
Kesinlikle izlenmeye değer bir dizi!!! ...mutlaka izleyin bundan başka bir şey söylemeye de gerek yok herhalde…

5 Response to HİMONO ONNAMIZ GERİ DÖNDÜ !!!

  1. Adsız says:

    Şaka yapıyor olmalısın :) İkinci sezonu mu geldi bunun. inanamıyorum. Kendimi izliyormuşum havasına girdiğim ki himono onnalıkta üzerime tanımam :)Mangadan yeşerme dizi olması ve içinde anime havası olması ayrı bir sevilme nedenidir benim için.
    Buchou'yu çok özlemiştim bittiği zamanlarda. Kendisi taş gibi, şarap gibi adamdır seside güzeldir. Her eve lazımdır :)
    Kame Onna, himono onna, hoiru onna Fujiki amca süper ya!

  2. İzlerken en çok havaya girdiğim dizilerden biri bende de bi himono onnalık olduğundan ve Buchou'nun karizmatikliğinden diziden etkilenmemek mümkün değil :D Ama 2. sezonda Buchou'da hatalar yapmaya başlıyo onun da acemilikleri var yani himono onnamız gibi ama yine de her eve lazım olduğu kesin ... tabi bide himono otoko çıktı hotarunun erkek versiyonu olan Mukai Osamu♥ ...1. sezon gibi olamasada yine izlenmeli bence , viikiiden izleyebilirsin henüz 6. bölüme kadar var zaten :D

  3. Adsız says:

    Vah vah vah şuan o kadar heycanlandım ki anlatamam sana :)
    Himono'luğumuzla gururduyuyoruz değil mi? Belkide ondan bize çok tanıdık bir dizi ve zevk veriyor. Ok ok izlenmesi lazım tabi.

  4. Evet , sonuna kadar Himonoyuz bununla da gurur duyuyoruz!!!...Tüm Himonolar Fighting!!!

  5. Lee says:

    Şimdi 2. sezonun 10. bölümünü izliyordum.
    Feci güzel.
    Çok seviyorum Ahomiya'yı :)

Yorum Gönder