IRIS'DEN ATHENA'YA ...





Öncelikle hepinize merhaba!Eminiz sizde bizim gibi bu dizi bolluğu içinde mutluluktan sarhoş haldesinizdir.Bizde bu mutluluğu ve heyecanı biraz daha alevlendirmek için bu dizileri tanıtalım dedik ve Athena : Goddess Of War'dan başlamaya karar verdik.(Bu da Siwon oppamıza torpil olsun ;)
Şimdi direk athena'dan başlayamayız çünkü bu dzi Iris'in devam niteliğindedir.( Her ne kadar oyuncular değişse de)Iris ne midir?Iris normalde bir çiçek ismidir fakat dizide ise bir terör örgütünün ta kendisidir.İllet bir şeydir yani. Bir de buna karşı savaşan NSS (ulusal güvenlik kuruluşu (gizli bir kuruluş ))vardır.Her ne kadar içinde Iris casusları olsa da.(zaten başı bir casustur.) Aksiyon ve politika konuları genel olarak bu iki kuruluş ve kuzey kore kuruluşları arasında geçiyor.Tabi bide işin kişisel tarafları var aşk ve ihanet duygularını barındıran.Dizinin asıl merak uyandıran konusu ise NSS'e giren iki arkadaş ve bunların aynı kıza(kız da NSS'den) aşık olması bunun ardından aralarında geçen olaylar ve de bu kişilerin geçmişlerinde yatan gerçeklerdir.Dizi kendine bütçenin ve kullanılan teknolojilerin hakkını fazlasıyla vermiştir doğrusu. (T.O.P. nin varlığı da ayrı bir güzellik katmıştır )Iris böyle işte...
Geldik Athena:Savaşın Tanrıları'na.
Oyunculardan başlıyoruz ,bakalım tanıdık kimler varmış.Önce büyükten başlayalım .
Lee Jung Gil :Athena 'da başbakan rolünde.(Iris'de de olduğu gibi.)Ömrü dizi çevirmekle geçmiş bu amcanın ,tam tamına 51 adet dizide oynamış.Biz onu BOF'da Ji Hoo 'nun dedesi olarak biliyoruz.
Soo Ae: Çok tatlı ve sevimli bi unnidir 9 End 2 Outs'dan bildiğimiz kadarıyla bakalım Athena'nın başrolünde nasıl bi karakteri oynayacak.
Lee Ji Ah: Çok dizisi yok ama olanlar yeter zaten.Hemencik anımsayalım kendilerini ...Bethoven Vırüs'deki kemancıdır .Aynı zamanda The Legend'da da oynayarak bir sürü ödüle layık görülmüştür.
Choi Siwon: Tanımayan yoktur herhalde SuJu'nun yakışıklı oppasını.Oh My Lady'den sonra onu tekrar bi dizide görmek çok güzel(sıkı çalışıyor maşallah).Athena'daki karakteriyle kendi alışılmışının dışına çıkarak bir veri analisti ve casus olarak çıkacak karşımıza.
Sürpriz Oyuncular:İşte bomba ...SNSD'den birkaç unnimizde oynayabilirmiş bu dizide. tabi büyük rollerde değil sade bi görüneceklermiş.Eğer metni yanlış çevirmediysek bir de BoA yer alacak bu dramada.Hem de öle yan karakter olarak da değil ,teröristler tarafından kaçırılan ünlü bir şarkıcı rolünde oynayacak.
Konu ise Iris'e benziyor.(kuruluşlar nerdeyse aynı gibi görünüyor)
NSS değişmiş NTS olmuş Iris ise Athena adlı bi terör örgütüne bırakmış yerini.Henüz karakterlerin arasındaki ilişkiler hakkında bi bilgimiz yok olduğunda sizlerle paylaşacağız.
Dizinin çekildiği ülke çokluğunu bakılırsa zengin bi yapım geliyor.Kore ,Singapur,Yeni Zellanda ,İsviçre,İtalya, Japonya, Çin gibi ülkelerin çeşitli bölgelerinde yapılacakmış çekimler.Kasımda Kore'de yayınlanmaya başlayacak ve 20 bölüm ekranlarda kalacak.Dizi müziği olarak "Tell Me Goodbye" 'ın kullanılacağını duymuştuk.Iris'de de bi bölümün sonunda "Where U At " çalmıştı yine onun gibi bir bölümün sonunda "Tell Me Goodbye" ile karşılaşabiliriz.
Athena muhtemelen ortada sürekli bir olay olan,seyirciyi sıkmayan ,bazı sırların olduğu , aşk ve heyecanı içinde barındıran ,izlerken merak duygumuzu kabartan bir dizi olacaktır.
Kısacası izlenilesi bir dizi..Wait And See...
Bunlar da dizinin elimizdeki resimleri...




0 Response to IRIS'DEN ATHENA'YA ...

Yorum Gönder